Demir Çelik

Demir Çelik ve Alüminyum Sektörüne Özel Çember Makinası ve Ambalaj Çemberi Çözümlerimiz

Onare, demir, çelik ve alüminyum sektörü için çember makinelerinde Türkiye’nin lider üreticilerinin iş ortağıdır. Demir, çelik ve alüminyum endüstrisine özel manuel çemberlemeden otomatik çemberleme hatlarına kadar farklı çözümler üretmektedir.

Demir çelik sektöründe 19 mm ye kadar genişlik ve 60 mm kalınlığa kadar çelik çember ile yapılacak olan işlemler için kullanılabilen makinelerdir. Daha hafif ürünlerin çemberlenmesinde kullanılmaktadır. Tokasız işlem yapılmaktadır.

Demir çelik sektöründe en çok tercih edilen çemberleme çözümüdür. 32 mm ye kadar çelik çemberlerin gerdirilmesi ve klançlanmasını tek bir makine ile ya da iki makine kombinasyonu gibi ihtiyaca yönelik farklı çözümler sunulmaktadır. İtalya menşeli ve Bosch motorlara sahip Eastrap, alternatiflerine göre daha küçük boyutlarda ve daha aerodinamik çelik çember makinasıdır. Kullanım kolaylığı ve hızlı teknik servis ayrıcalığı ile Türkiye demir çelik sanayisi tarafında en çok tercih edilen makinedir.

Otomatik çember makinası hattan gelen ürünlerin çemberlenmesinde operatör gerektirmeyen makinelerdir. Yüksek sıcaklıktaki bobinlerinçemberlenmesinde İtalya’da üretilen ve çelik sanayinde tercih edilen Itipack distribütörü Onare, otomatik çelik çember makinalarında uzman satış ve teknik servis kadrosu ile demir çelik sektöründeki müşterilerine hizmet vermektedir.

Şarjlı Çember Makinası Çözümlerimiz

Alüminyum sanayinde özellikle bakır gibi hassas ürünlerin bağlanmasında, ürünlerin karakteristik özelliklerine, palet ağırlıklarına veya palet ağırlıklarına göre ürüne zarar vermeyen ve paketleme maliyetini azaltan DPP çember ile kullanılan şarjlı çember makinaları İsviçre menşeli Strapex şarjlı çember makinaları Türkiye tek distribütörü Onare’dir.

SATIŞ SONRASI DESTEK
PROFESYONEL SERVİS
YEDEK PARÇA
ONLINE TAKİP